Actualidad Noticias El RCN de Castelló presenta les regates de la Costa de Azahar i el Puerto de Azahar

El RCN de Castelló presenta les regates de la Costa de Azahar i el Puerto de Azahar

10 juny 2021
Ahir, 9 de juny, el club castellonenc va presentar dos de les seues regates més importants
FVCV
FVCV
Castellón

La primera d'elles compleix vint-i-quatre edicions i la segona és encara jove, amb tan sols dues edicions més l'esdevenidora, però que té una gran projecció tal com ha expressat el Vocal de Creuers del nàutic Sr. Jesús Martínez que explicava els detalls de la prova. La diferència entre un esdeveniment i l'altre és que en cadascun es corre amb un certificat de mesurament diferent la Costa els fa en ORC i la Port en RI. La Costa serà puntuable per a la Copa d'Espanya de la Zona Llevant i està dins dels actes del 500 centenari de la travessia de Magallanes.

 

Els esdeveniments donaran principi el dijous 18 de juny amb la confirmació d'inscripcions, el dissabte donaran principi les proves en la mar, que finalitzaran el diumenge amb el posterior lliurament de premis.

 

Durant la presentació s'ha comptat amb la presència de diferents autoritats, així com amb el Comandant Naval de Castelló i València D. Alfredo Cordón que al seu torn era el representant del 500 centenari Magallanes, també acudia la Diputada de Turisme Sr. Virginia i el Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Castelló D. Omar Braina.