Actualidad Noticias Pepe Martínez, Candidat a la Presidència de la Real Federació Espanyola de Vela

Pepe Martínez, Candidat a la Presidència de la Real Federació Espanyola de Vela

Institucional

28 gen. 2021
Pepe Martínez, President d'Honor de la nostra Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, es presenta com a candidat a la Presidència de la Real Federació Espanyola de Vela.
Prensa FVCV
Prensa FVCV
València

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana estem d'enhorabona. El nostre actual vicepresident, Pepe Martínez, dotze anys com a President de la FVCV i actualment també President d'Honor, ha decidit impulsar la seua trajectòria en la vela i presentar-se com a candidats a la presidència de la Real Federació de Vela Espanyola.

Pepe Martínez ha estat lligat des de sempre a l'esport de vela. Des de la seua joventut, ha navegat en diferents categories. Va començar amb la vela lleugera, després va navegar amb monotips i, finalment, es va decantar per creuer, on va competir amb regatistes de nivell i va adquirir títols. Tot aquest recorregut li va permetre escalar dins de la corporació de vela, sent durant 12 anys president de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana. A més, en l'actualitat, és el Vicepresident d'aquesta federació, així com, el President del Comité Nacional de Creuers. Aquestes posicions, li permeten tindre un ampli coneixement de vela a Espanya, que pretén aportar durant la seua candidatura i, com no, durant la seua presidència.

Pepe aposta per la transformació i modernització de la REFV perquè es convertisca en una organització pròxima i útil, en la qual les federacions autonòmiques, clubs i federats siguen la part primordial a l'hora de promocionar, coordinar i gestionar. La vela en tots els seus apartats, des dels afeccionats dels clubs i escoles de vela fins als creuers i equips nacionals i olímpics.

És un projecte transversal on tot el que vulga participar i col·laborar serà escoltat i tindrà un lloc per a poder aportar a aquesta tasca col·lectiva. Com proposa Pepe, “La Vela som tots” i és important que continuem lluitant per aquest esport.

*    *    *

Per a més informació sobre el projecte transformador i filosofia de treball de la candidatura de Pepe Martínez visiteu la web: pepemartinezvela2021.com