Actualidad Noticias Claudia Adán plata sub21 en l´europeu de ILCA 6. Les nostres regatistes d´esta classe se situen entre les millors d´Europa

Vela Olímpica

27 març 2024
'Només va donar temps a fer una prova l'últim dia i em vaig posar segona. Si haguérem fet una altra prova igual haguera guanyat' destaca Claudia Adán
FVCV
FVCV

Quatre regatistes d'ILCA6 de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana s'han posicionat entre les 16 millors d'Europa, gràcies a la gran actuació que van firmar durant el Campionat Europeu U21 de la classe en el Real Club Nàutic Port de Pollença (Mallorca).

Cal destacar el gran campionat que es va marcar Claudia Adán, qui després de firmar un primer lloc en la dècima i última mànega de la competició va acabar situant-se en el segon escaló de la general i d'esta manera es proclamava subcampiona d'Europa sub21 de ILCA 6, després de competir en l'europeu absolut i aconseguir quedar en 18é posició.

La del Club Nàutic Santa Pola ha comptat a diferents mitjans que «imaginava que este moment podia arribar perquè des que vaig començar en esta categoria, conforme passaren els anys, anava a anar superant el problema del pes. He engreixat huit quilos i he guanyat molta massa muscular gràcies al meu nutricionista. I això és el que em faltava». A més ha destacat que «el penúltim dia estava en tercera posició. Només va donar temps a fer una prova l'últim dia i em vaig posar segona. Si haguérem fet una altra prova igual haguera guanyat».

Però este Campionat Europa no sols ha sigut una mostra de les capacitats de Claudia, sinó també de totes les integrants que conformen l'equip autonòmic d'ILCA6 de la FVCV ja que al costat d'ella va haver-hi les nostres esportistes van aconseguir ficar-se entre les 16 millors d'Europa sub21:

• 13é Irene de Tomás (RCNV).
  • 15é Adriana Castro (RCNT).
  • 16é Marina Serrano (CNSP)

Amb estos resultats, que són un gran font de motivació i energia, ara continuaran treballant per a tornar a obtindre grans èxits en el Campionat del Món sub21 previst per a principis de juliol a Portugal. «Ara em centre en el Mundial sub21 d'estiu», assegura Claudia mentres mostra de nou eixa satisfacció per estar donant tanta guerra a nivell europeu amb tan sols 19 anys.